Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä.

Toimitusehdot lyhyesti:

 1. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautetusta lähetyksestä asiakkaan maksettavaksi jää toimitusmaksu, eli vain palautettujen tuotteiden hinta palautetaan asiakkaalle.
 2. Tuotteella, joka löytyy myymälän varastosta on toimitusaika 2-5 arkipäivää. Mikäli tilatun tuotteen saatavuudessa on poikkeuksellisia, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.
 3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä Suomen Kauhatukku Oy:n asiakaspalveluun joko sähköpostitse info(at)kauhatukku.fi tai puhelimitse 041 3156781.
 4. Suomen Kauhatukku Oy ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy vaikutusmahdollisuuksiemme ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Tarkemmat toimitusehdot

 1. Toimitusaika
  Tuotteidemme toimitusaika on 1-5 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.
 2. Toimitustavat
  Nouto toimipisteestämme Karjalankatu 8 08150 Lohja. Sovi noutoaika etukäteen 041 3156781. Toimitus suoraan asiakkaan pihalle tai työmaalle, Kaukokiito toimittaa alk. 200€ + alv. Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen.
 3. Maksutavat
  Verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Pankki, Säästöpankki / Aktia, Nooa, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja S-pankki.
  Luottokortit: Visa, MasterCard ja American Express.
 4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot
  Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus yksityishenkilöillä. Yrityksillä ei ole palautusoikeutta. Palautetusta lähetyksestä asiakkaan maksettavaksi jää toimitusmaksu ja palautusmaksu, eli vain palautettujen tuotteiden hinta palautetaan asiakkaalle. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton, alkuperäisessä pakkauksessaan.

  Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen info(at)kauhatukku.fi tai puhelimitse numeroon 0413156781.

  Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:
  • Palautuksen syyn
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
 5. Maksunpalautus
  Palautuksien maksunpalautukset tehdään aina tilauksessa käytetylle maksutavalle.
 6. Reklamaatiot
  Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: info(a)kauhatukku.fi tai puhelimitse 041 3156781
 7. Tilauksen peruminen
  Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Kohtuullisena aikana pidetään 14 työpäivää. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen info(a)kauhatukku.fi tai soittamalla 041 3156781. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös Suomen Kauhatukku Oy pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.
 8. Yhteystiedot

  Suomen Kauhatukku Oy
  Karjalankatu 8
  08350 Lohja

  puh. 041 3156781

  sähköposti: info@kauhatukku.fi