Meistä

Suomen Kauhatukku Oy:n tarina

Suomen Kauhatukku Oy tuo maahan kaivinkoneiden kauhoja, sekä muita lisälaitteita ja myy näitä loppukäyttäjille. Kauhatukku sai alkunsa, kun maanrakennusyrittäjät Jaakko ja Mikko Sainio hankkivat kauhoja maanrakennusyritykseensä (Sainio Infra Oy).

Mikon mielestä kauhat olivat turhan kalliita ja tuntui, että kunnon kilpailu puuttui alalta. Niinpä Mikko otti asiakseen selvittää kuinka kauhoja olisi mahdollista saada edullisemmin. Siitä sai alkunsa kauhojen maahantuonti.

Jaakon ja Mikon maanrakennusyritys otti itse maahantuotuja kauhoja koekäyttöön ja parin vuoden käytön jälkeen huomattiin, että kauhat ovat vähintään yhtä kestäviä ja hyviä kuin markkinoilla jo olevat kauhat. Siitä syntyi idea, että kauhoja voitaisiin myös myydä muille maanrakentajille ja näin auttaa myös heitä saamaan kauhat edullisemmin ja näin parantamaan kannattavuuttaan.

Näin syntyi Suomen Kauhatukku Oy kesäkuussa 2020.

Laatu

Kaikki Kauhatukun kauhat ovat Mikon ja Jaakon suunnittelemia tai muutoin hyvän malliksi todettuja. Kauhat valmistetaan sopimusvalmistajalla ja jokainen kauha käy läpi tarkistukset ennen kuin ne lasketaan myytiin. Kauhoissa käytetään vain laadukkaita kulutusteräksiä. Pienimmätkin S30 kauhat on valmistettu kokonaan kulutusteräksestä.

Kolme asiaa, jotka lupaamme

1. Nopeat toimitukset​

Varastostamme myydessä kauhojen toimitusajat ovat erittäin lyhyet. Nopein toimitus työmaalle on ollut alle 1h tilauksesta ja 3h toimituksia onkin jo paljon enemmän. Yleisin on kuitenkin 1-2 työpäivän aikana tehty toimitus.

2. Laatu

Kaikki kauhamme valmistetaan pelkästään kulutusteräksestä ja hitsauksien laatua tarkkaillaan jatkuvasti. Tällöin pystymme lupaamaan asiakkaalle, että kauhamme kestävät käyttöä.

3. Edullisuus

Pystymme pitämään yrityksen kulurakenteen pienenä ja näin pystymme myymään kauhoja useisiin kilpailijoihin nähden edullisesti.

Kauhatukun tiimi

Mikko Sainio
Mikko Sainio

Toimitusjohtaja / osakas

Myynti
Osto
Tuotekehitys

Pelle Karlsson

Myynti / Försäljing

Myynti

Jaakko Sainio

Myynti / osakas

Myynti
Tuotekehitys